Share |

Wyjątkowy wieczór Sylwestrowy w Hotelu Copernicus

Oferta Sylwestrowa obejmuje kolację degustacyjną przygotowaną specjalnie na tę okazję przez Szefa Kuchni Marcina Filipkiewicza

Kolacja sylwestrowa w Restauracji Copernicus

Wyróżniona rekomendacją Michelin Restauracja Copernicus urzeka swoją atmosferą. Mieszcząca się w Renesansowych wnętrzach Restauracja Copernicus proponuje Gościom dworską kuchnię polską, w nowoczesnej interpretacji utalentowanego Szefa Kuchni – Marcina Filipkiewicza. 

 

 

WYKWINTNE MENU

Poczęstunek Szefa kuchni
***
Pierś z gołębia z grzybami i lodami foie gras
***
Homar z białym masłem i sałatą morską
***
Piotrosz z paloną cebulą, młodymi marchewkami i kawiorem z jesiotra
***
Mrożona marakuja
***
Iberyjska świnia z czarną truflą
***
Topinambur w czekoladzie z wiśniami Amarena i ricottą

Atrakcje Wieczoru

Recital muzyczny
**
Toast Noworoczny kieliszkiem szampana
**
Sztuczne ognie

 

Koszt kolacji Sylwestrowej 550 PLN/os. 

Bliższych informacji udzielimy Państwu pod numerem telefonu: 012 424 34 00.

Hotel Copernicus

Hotel Copernicus

 

 

powrót